A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Розповідаємо, де можна побачити список ліків програми “Доступні ліки”.

У програмі “Доступні ліки” є понад 500 найменувань лікарських засобів та медичних виробів, які можна отримати безоплатно або з частковою доплатою. Переліки ліків і виробів оновлюються двічі на рік.

15:52 30.11.2023

Медичні довідки для зарахування дитини до школи можна буде отримати у сімейного лікаря

Батьки школярів та студентів неодноразово стикалися з проблемою отримання довідки для зарахування дитини до навчального закладу. Це все щорічно створювало дискомфорт для пацієнтів, які були змушені планувати візити до кількох лікарів та отримували довідки різної форми. До того ж це створювало суттєве навантаження на медичну систему. 

08:36 29.11.2023

Запобігання та протидія насильству та жорстокому поводженню щодо дітей

   Одним із показників соціальної зрілості суспільства є ставлення до дітей, адже діти – майбутнє кожної країни. В суспільстві, що зорієнтоване на високі загальнолюдські цінності, не можуть бути терпимі прояви жорстокого поводження з дітьми.

12:55 27.11.2023

ГЕПАТИТ А НА ВІННИЧИНІ: ЧОМУ СПАЛАХНУВ ВІРУС І ЧИ ОХОПИТЬ ВІН ВСЮ УКРАЇНУ

Внаслідок спалаху гепатиту А у Вінниці та області захворіли 247 людей. Джерело зараження поки не вдалося встановити. Аби протидіяти поширенню хвороби, у регіон направили понад тисячу вакцин. Медики побоюються, що через міграцію людей, хвороба може поширитись на інші області. Про те, чи може Україну охопити епідемія гепатиту А та які наслідки від спалаху хвороби у Вінниці, ми розпиталиу лікарів-інфекціоністів.

15:16 01.11.2023

Шановні жителі Погребищенської громади !!!

Адміністрація КП «Погребищенський центр ПМСД інформує, що обласна акція «Час не марнуй – здоров’я пильнуй!», яка планувалася 02.11.2023р. у м.Погребище, не буде проводитись у зв’язку з ускладненою епідемічною ситуацією з приводу вірусного гепатиту А у Вінницькій області. Про нову дату проведення акції буде повідомлено додатково.

11:39 27.10.2023

РОЗШИРЕННЯ РЕІМБУРСАЦІЇ: ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО ВИПИСУВАННЯ РЕЦЕПТІВ НА ЗНЕБОЛЮВАЛЬНІ ТА ТЕСТ-СМУЖКИ ДЛЯ ГЛЮКОМЕТРА

Шановні колеги! Програма реімбурсації «Доступні ліки», яка стартувала 2017 року, за цей час показала неймовірні результати. Понад 4,2 млн пацієнтів отримали безоплатно або з частковою доплатою життєво важливі препарати, які потрібні їм щодня. Логіка програми така: першочергово дати доступ до ліків проти хронічних хвороб, які значно впливають на якість життя людей, проте добре піддаються амбулаторному лікуванню. Ці препарати потрібно приймати тривалий час, іноді — все життя, а отже їх купівля б’є по кишені пацієнтів. Так під реімбурсацію потрапили ліки для пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями, цукровим та нецукровим діабетом, бронхіальною астмою, розладами психіки та поведінки, епілепсією, хворобою Паркінсона, хронічним обструктивним захворюванням легень, потребою в імуносупресії.

13:49 25.10.2023

РАК МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ - ЦЕ ВАРТО ЗНАТИ КОЖНІЙ ЖІНЦІ

У всесвітній тиждень боротьби з раком молочної залози хочемо поговорити як важливо вчасно пройти діагностику, які сигнали вказують на терміновий візит і що варто робити жінці, в якої діагностували рак?

15:11 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора