A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Сторінка на стадії наповнення.

Оголошення

Запрошуємо пацієнтів для заключення декларацій з сімейним лікарем Соломончуком Володимиром Степановичем

15:55 02.04.2024

26 березня - День боротьби з епілепсією.

Епілепсія - це неврологічне захворювання, яке неможливо вилікувати, але за умови регулярного прийому ліків епілептичні напади можна стримувати. За даними ЕСОЗ, в Україні 169 678 людей з діагнозом епілепсія.

14:17 26.03.2024

Як отримати доступ до даних пацієнта, якщо у пацієнта немає доступу до телефону або номер не дійсний?

В ЕСОЗ мобільний телефон є одним із варіантів контролю доступу до даних пацієнта. Якщо у пацієнта зазначений метод автентифікації за номером телефону, то не відправивши смс, лікар не отримає доступу до даних пацієнта. Якщо ж пацієнт не має телефону, тобто метод автентифікації пацієнта визначений "за документами", то медичний фахівець має отримати письмову згоду пацієнта.

11:19 26.03.2024

Яка допомога надається безоплатно в межах пакету “Супровід і лікування дорослих та дітей, хворих на туберкульоз, на первинному рівні медичної допомоги”

Доволі довго побутував міф, що лікування туберкульозу можливе виключно в стаціонарі, і цей процес доволі довгий. Але госпіталізація з наступним стаціонарним лікуванням необхідна зазвичай лише тим пацієнтам, які виділяють мікобактерію туберкульозу. В Україні пацієнти отримують сучасні протитуберкульозні препарати за галузевими стандартами у сфері охорони здоров’я, які відповідають рекомендаціям ВООЗ. Таким чином, за обраною схемою лікування можна досягати повного одуження. Коли пацієнт перестає виділяти мікобактерію і має лабораторне підтвердження цього, лікування можна продовжувати під наглядом сімейного лікаря. Для цього у Програмі медичних гарантій передбачено пакет послуг “Супровід і лікування дорослих та дітей, хворих на туберкульоз, на первинному рівні медичної допомоги”.

14:20 13.03.2024

Туберкульоз – хвороба небезпечна!

Березень – місяць підвищення обізнаності про туберкульоз. Це інфекційне захворювання, збудником якого є мікобактерія (паличка Коха). У переважній більшості випадків туберкульоз вражає легені.

09:14 10.03.2024

Гепатит А – хвороба брудних рук!

Гепатит А – це хвороба печінки, яку провокує вірус гепатиту А. Зараження відбувається за допомогою фекально-орального механізму, який реалізується водним (основний), харчовим і контактно-побутовим шляхами. Можлива передача вірусу парентеральним шляхом через кров. Тобто, вірус поширюється переважно при вживанні людиною харчових продуктів або води, забруднених фекаліями інфікованої вірусом людини, внаслідок недотримання правил санітарії та особистої гігієни.

09:12 01.03.2024

Електронне направлення на аналізи

Нагадуємо, як пацієнтам безоплатно здати аналізи за Програмою медичних гарантій.Головна умова для безоплатних аналізів, якщо пацієнт не лікується в стаціонарі, — це наявність направлення. Якщо пацієнт лікується в умовах стаціонару, то всі необхідні аналізи передбачені стаціонарними пакетами надання допомоги й мають бути зроблені безпосередньо в лікарні. Для цього направлення не потрібно.

14:00 19.02.2024

Презентовано Рамку цифрової компетентності працівника охорони здоров’я

Рамка цифрової компетентності працівника охорони здоров’я – це важливий інструмент для впровадження освітніх ініціатив і формування державної політики, спрямованої на підвищення рівня цифрової грамотності, практичного використання засобів і сервісів цифрових технологій фахівців медичної сфери різних напрямів та категорій. 

09:58 15.02.2024

Як записатися до сімейного лікаря через Health24

Як записатися до сімейного лікаря КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПОГРЕБИЩЕНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ" ПОГРЕБИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ зайти за посиланням: https://h24.ua/organizacia/2882-kp-pcpmsd/doctors

13:58 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора