A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Всесвітній день боротьби проти раку: безоплатна медична допомога пацієнту

Раннє виявлення та лікування онкологічних захворювань - пріоритет Програми медичних гарантій.  У Програмі медичних гарантій на 2022 рік на діагностику та лікування онкозахворювань закладено майже 9 млрд грн. Порівняно з минулим роком тарифи за лікування пацієнтів із онко діагнозами збільшені від 36% до 44%. У Програмі медичних гарантій на 2022 рік медична допомога пацієнтам з онкологічними хворобами надаватиметься, як і раніше, за трьома пакетами: “Радіологічне лікування та супровід пацієнтів”;  “Хіміотерапевтичне лікування та супровід пацієнтів з онкологічними захворюваннями”; “Лікування та супровід пацієнтів з гематологічними та онкогематологічними захворюваннями”. 

16:56 05.02.2022

Скільки має тривати самоізоляція та коли робити тест на COVID-19: головне із брифінгу Ігоря Кузіна

Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін на брифінгу щодо ситуації із поширенням COVID-19 розповів про особливості тестування на коронавірус, терміни самоізоляції та підстави для її завершення. 

20:54 04.02.2022

єПідтримка для підлітків: вакциновані підлітки від 14 років отримають 1000 грн на освітні послуги

З 7 лютого отримати 1000 грн в рамках програми єПідтримка зможуть підлітки від 14 років, які отримали дві дози щеплення проти COVID-19. Гроші можна буде витратити на освітні послуги, дитячі позашкільні гуртки, перебування в літньому/спортивному дитячому таборі, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя. Відповідну постанову Кабінет Міністрів ухвалив сьогодні, 2 лютого.

19:53 03.02.2022

Усі вакцини, які використовують в Україні, пройшли всі етапи клінічних досліджень – Ігор Кузін

Вакцини від COVID-19, які наразі використовуються в Україні, пройшли всі етапи клінічних досліджень, а відповідно є безпечними та ефективними. Про це на брифінгу розповів заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. 

09:51 03.02.2022

У Дії з’явився COVID-сертифікат для щеплених бустерною дозою

Відсьогодні усі, хто отримав бустерну дозу щеплення від COVID-19, можуть завантажити новий COVID-сертифікат. Міністерство охорони здоров’я разом з Міністерством цифрової трансформації запустило технічний функціонал для нових цифрових документів про щеплення.  

16:48 01.02.2022

Відбулася селекторна нарада щодо старту кампанії з імунізації проти поліомієліту

31 січня міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко провів селекторну нараду щодо початку кампанії зі щеплення проти поліомієліту із представниками центрів контролю та профілактики хвороб. 

19:47 31.01.2022

П'ять правил безпечного занурення

Купання у крижаній воді на Водохреща – поширена традиція, отже вже зранку це робитимуть тисячі українців по всій країні. Про що варто пам’ятати, занурюючись в ополонку, і чи всім це варто робити – читайте 5 порад нижче:

09:52 18.01.2022

Симптоматика нового штаму коронавірусу “Омікрон”

Світові тенденції свідчать про стрімке поширення нового штаму COVID-19 “Омікрон”. Наразі щодо нього ще тривають дослідження, проте вже можна виокремити симптоми, які найчастіше зустрічаються у хворих на вказаний штам. 

14:53 17.01.2022

Невакцинованих проти поліомієліту дітей до шести років буде вакциновано наприкінці січня.

    Поліомієліт – небезпечне вірусне захворювання, яке може призвести до невиліковного паралічу і навіть смерті. Вірус поліо інфікує воду та їжу, передається від людини до людини, як правило, через брудні руки до рота, після чого розмножується у кишківнику.Часто носії поліо не мають жодних симптомів хвороби або симптоми плутають із симптомами ГРВІ чи розладу шлунку, проте носії вірусу продовжують інфікувати інших, якщо вони не мають достатньої кількості щеплень. Ліків від поліомієліту не існує. Єдиний спосіб запобігти захворюванню – щепитися.

11:22 14.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора