A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

МЕДИЧНА ДОПОМОГА ВИМУШЕНИМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ ЗА КОРДОНОМ

З початку повномасштабного вторгнення росії, понад 4 мільйони українців стали вимушеними переселенцями та покинули територію України. Для кожного з них важливо своєчасно отримувати необхідну медичну допомогу.  

19:57 07.04.2023

Е- направлення є умовою для отримання пацієнтом безоплатних планових консультацій у вузьких спеціалістів

Е-направлення є умовою для отримання пацієнтом безоплатних планових консультацій у вузьких спеціалістів або інструментальних обстежень та аналізів, або послуг із реабілітації тощо. Іноді лікар вузької спеціалізації, такий як онколог, хірург, кардіолог під час консультації визначає, що пацієнту або пацієнтці потрібні певні обстеження. Для оцінки стану здоров’я, підтвердження або спростування діагнозу.

15:29 28.03.2023

24 - березня Всесвітній день боротьби з туберкульозом

Біля однієї третини населення світу інфіковано бактерією туберкульозу (ТБ). Хвороба розвивається лише у невеликої частки інфікованих людей. Підвищеного ризику розвитку туберкульозу піддаються люди з ослабленою імунною системою. Імовірність розвитку активного туберкульозу у людини з ВІЛ приблизно в 26-31 разів вище.

10:36 23.03.2023

Що їсти, щоби краще спати

Щорічно у березні, у пʼятницю перед весняним рівноденням, відзначається Всесвітній день сну. Він запроваджений Міжнародним товариством сну. У 2023 році слоган цього дня – «Сон важливий для здоровʼя». Олег Швець, президент Асоціації дієтологів України, консультант з громадського здоровʼя МОЗ України, розповів про продукти, які дозволять зробити сон спокійнішим, а загальний стан здоров’я – кращим. 

10:32 22.03.2023

Як дорослим і дітям отримати реабілітаційну допомогу в амбулаторних умовах?

Наприкінці 2022 року до Програми медичних гарантій додали кілька нових пакетів. Серед них – «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах». Отже, держава оплачує законтрактованим закладам надання пацієнтам якісних безоплатних реабілітаційних послуг.

10:31 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора