A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Сторінка на стадії наповнення.

МОЗ і ЮНІСЕФ закликають батьків вакцинувати дітей

Протягом Всесвітнього тижня імунізації, який триває з 24 по 30 квітня, Міністерство охорони здоровʼя України спільно з ЮНІСЕФ та партнерами нагадує про важливість вакцинації та додатково наближають послуги з імунізації. Зокрема, у всіх областях працюють мобільні вакцинальні бригади медиків – як у точках «Спільно» від ЮНІСЕФ, розташованих у Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові, так і на вокзалах, площах та скверах щеплення за Національним календарем профілактичних щеплень та ревакцинацію мобільні команди медиків проводять у Містечках здоров’я. 

09:58 26.04.2024

В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій

Сучасні виклики вимагають новітніх та ефективних рішень. В умовах війни телемедицина набуває принципово нового значення та широко застосовується у сфері здоровʼя – від профілактики та моніторингу до реабілітації пацієнта. 

16:59 25.04.2024

Всесвітній день боротьби проти малярії

Всесвітній день боротьби проти малярії відзначається щорічно 25 квітня починаючи з 2008 року. У травні 2007 року на 60-й сесії ВООЗ він був встановлений спільно з Всесвітньою асамблеєю з охорони здоров’я і Всесвітньою Організацією Охорони Здоров’я.

13:01 25.04.2024

УВАГА!!!!

Запрошуємо пацієнтів для заключення декларацій з сімейним лікарем Соломончуком Володимиром Степановичем Гопчицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

10:21 22.04.2024

Поліноз: діагностика, профілактика та лікування

Поліноз, також відомий, як сінна лихоманка або сезонний алергічний ринокон’юнктивіт – це досить поширене захворювання, появу якого провокує пилок різних рослин. Виявляється у вигляді алергічних реакцій, вражаючи слизові оболонки верхніх дихальних шляхів (назофарингіт, ларингіт, риніт) і очей (кон’юнктивіт). Захворювання носить сезонний характер. Загострення, як правило, відбувається в період з квітня по серпень.

10:15 11.04.2024

Оголошення

Запрошуємо пацієнтів для заключення декларацій з сімейним лікарем Соломончуком Володимиром Степановичем

15:55 02.04.2024

26 березня - День боротьби з епілепсією.

Епілепсія - це неврологічне захворювання, яке неможливо вилікувати, але за умови регулярного прийому ліків епілептичні напади можна стримувати. За даними ЕСОЗ, в Україні 169 678 людей з діагнозом епілепсія.

14:17 26.03.2024

Як отримати доступ до даних пацієнта, якщо у пацієнта немає доступу до телефону або номер не дійсний?

В ЕСОЗ мобільний телефон є одним із варіантів контролю доступу до даних пацієнта. Якщо у пацієнта зазначений метод автентифікації за номером телефону, то не відправивши смс, лікар не отримає доступу до даних пацієнта. Якщо ж пацієнт не має телефону, тобто метод автентифікації пацієнта визначений "за документами", то медичний фахівець має отримати письмову згоду пацієнта.

11:19 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора