A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Розповідаємо, де можна побачити список ліків програми “Доступні ліки”.

Дата: 30.11.2023 15:52
Кількість переглядів: 25

У програмі “Доступні ліки” є понад 500 найменувань лікарських засобів та медичних виробів, які можна отримати безоплатно або з частковою доплатою. Переліки ліків і виробів оновлюються двічі на рік.

❗️ Побачити їх можна в наказі Міністерства охорони здоров’я №1495 “Про затвердження Переліків лікарських засобів і медичних виробів, які підлягають реімбурсації за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, станом на 10 серпня 2023 року”: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v1495282-23#Text

👉 Завантажте необхідний файл, і в ньому ви знайдете повний список ліків, їхню міжнародну назву (тобто, назву діючої речовини), торговельну назву ліків, найменування виробника, а також суму доплати за кожне дозування – нуль або ж певна сума.

👉 Також перевірити, чи включений препарат в програму “Доступні ліки” можна через дашборд “Спитай Гриця”, створений ГО “Ліки контроль”.

Чат-бот доступний в телеграмі: https://t.me/SpytaiGrytsia_bot.

Наголошуємо: до програми “Доступні ліки” включені засоби, рекомендовані Всесвітньою організацією охорони здоров’я, які застосовуються в усьому світі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора