A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Захисти себе і своїх рідних

Дата: 29.12.2022 13:51
Кількість переглядів: 65

До уваги жителів Погребищенської громади !

Комунальне підприємство «Погребищенський центр ПМСД», в межах гуманітарної допомоги, отримав Вакцини для щеплень проти грипу – VAXIGRIP TETRA  та GCFLU. Першочерговий доступ до щеплення від грипу надається особам, які належать до груп ризику та для яких щеплення від грипу є рекомендованим відповідно до чинного законодавства.

Всі бажаючі щепитися проти грипу, а також ті кому це необхідно за показами, можуть звернутися до свого сімейного лікаря. Щеплення можна буде отримати після огляду лікаря в будь-якій із амбулаторій центру .

Також інформуємо, що в закладі є в наявності вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 – вакцини COMIRNATY (Пфайзер) та CoronaVac. Тому всі бажаючі можуть отримати у свого сімейного лікаря щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID - 19, в тому числі і ті кому потрібна чергова (бустерна) доза щеплення. Особа яка отримала щеплення убезпечена від важкого перебігу інфекційного захворювання, а то і від смерті. Кожне збережене життя в умовах війни це цвях у могилу ворога. Не будьте байдужими до свого здоров’я та здоров’я оточуючих. Будьмо розсудливими та відповідальними. Все буде Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора