A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Медичні висновки про тимчасову непрацездатність в ЕСОЗ

Дата: 11.09.2021 20:03
Кількість переглядів: 112

У вівторок - 14 вересня - для лікарів із регіонів - Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Івано-Франківська, Закарпатська, Рівненська, Волинська області відбудеться вебінар “Медичні висновки про тимчасову непрацездатність в ЕСОЗ"

Учасники вебінару дізнаються, які основні зміни відбудуться у процесі оформлення тимчасової непрацездатності, як лікарю працювати в нових умовах, а також про інші важливі питання. До участі запрошуються керівники закладів охорони здоров’я та лікарі первинної та вторинної ланок надання медичної допомоги. Спікер - головний спеціаліст відділу взаємодії із зовнішніми системами та реєстрами Департаменту розвитку електронної системи охорони здоров’я НСЗУ Євген Батура.

В рамках вебінару учасники зможуть поставити питання і отримати на них відповіді. Початок вебінару 14 вересня 2021 року, о 11:00. Рекомендуємо здійснити попередню реєстрацію на захід за посиланням: https://bit.ly/3z1Yhi0 Запис вебінару буде доступний на YouTube-каналі НСЗУ у розділі "НСЗУ пояснює".

Згодом такі ж вебінари будуть проведені для лікарів інших областей. Розподіл за принципом приналежності до територій певного міжрегіонального департаменту НСЗУ зроблено для зручності учасників.

https://www.facebook.com/nszu.ukr/posts/1185786541899761


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора