A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Cтворено Центр Масової Вакцинації від COVID-19

Дата: 30.07.2021 15:59
Кількість переглядів: 75

     На виконання Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Вінницькій області на території Погребищенської громади створено Центр Масової Вакцинації від COVID-19, він розміщений в актовій залі приміщення Міської ради, по вулиці Б.Хмельницького 77. Центр працює у вихідні та святкові дні з 9 години до 13. Вакцинація проводиться без попереднього запису за зверненням, при наявності паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду. У робочі дні вакцинація проводиться в пунктах щеплень амбулаторій ЗПСМ КП Погребищенський центр ПМСД.

Усі охочі, а також за необхідності організовані колективи, можуть щепитися вакцинами:

Comirnaty/Pfizer-BioNTech – ревакцинація на 21-28 день після першої дози;

CoronaVac/Sinovac Biotech – через 28 днів;

Oxford/AstraZeneca – через 12 тижнів.

Moderna US,Inс – через 28 днів

Запрошуємо всіх отримати щеплення від гострої респіраторної інфекції спричиненої COVID-19, адже попередити захворювання легше ніж ним перехворіти, або померти. Одночасно інформуємо, що з приводу вакцинації можна звертатися до працівників фельдшерських пунктів та амбулаторій які розташовані на території нашої громади, до свого сімейного лікаря.

Особа відповідальна за вакцинацію від Медцентру – Коріненко Катерина Володимирівна - 0972243479,            керівник центру – Роздольський Іван Григорович – 0972699257.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора